Expositie ’75 jaar La Rosaleda’ naar Nerja

NERJA – De rondreizende expositie ‘La Rosaleda en 75 imágenes’ komt naar Nerja. Maandag 26 november is deze tentoonstelling, ter ere van de 75ste verjaardag van het voetbalstadion van Málaga, te zien in het Pabellón Deportivo de Nerja.

De expositie wordt om 18.00 uur officieel geopend door historicus Domingo Manuel Muñoz en Sebastián Hernández Reyes ‘Basti’, ex-speler van Málaga CF. De tentoonstelling, die bestaat uit 75 pakkende foto’s uit de periode 1941-2017, trekt deze maanden door de gehele provincie Málaga en doet daarbij zestien gemeenten aan.

Nerja Expo La Rosaleda

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s