Expositie ‘Impresiones de las Costa del Sol’

NERJA – De Duitse kunstenaar Klaus Potratz exposeert delen van zijn werk vanaf donderdagavond 9 november in de Sala Municipal de Expociones aan de Calle Cristo in Nerja. De tentoonstelling ‘Impresiones de la Costa del Sol’ duurt tot en met zaterdag 25 november en is dagelijks (gratis) te bezoeken tussen 11.00-14.00 en 18.00-20.30 uur.

De 82-jarige Potratz laat zich bij zijn werk vooral leiden door het dagelijks leven aan de Costa del Sol. Zo vormen de zwerfkatten op het Balcón de Europa, de stranden van Nerja en vissersboten zijn belangrijkste inspiratiebronnen.

Nerja Expo Potratz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s