Jazz met vleugje flamenco

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja staat zaterdagavond 11 november de muzikale show ‘Jazz con Duende’ op het programma. Daarbij komen twee werelden bij elkaar, die tegelijkertijd compleet verschillend zijn maar ook bepaalde overeenkomsten hebben: jazz en flamenco.

De show begint om 21.00 uur, toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 en kosten tien euro per stuk. Het belangrijkste bestandsdeel is jazz, waar een vleugje flamenco aan wordt toegevoegd. Hiervoor zorgen Tete Leal (saxofoon en fluit), David Mesa (piano), Jonny Serrano (bas) en Pancho Brañas (drums).

Nerja CCN Jazz con duende 20171109

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s