Nerja en Maro vieren ‘Week van de Ouderen’

NERJA – Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 november wordt in zowel Nerja als Maro de tweede ‘Semana del Mayor’ (Week van de Ouderen) gevierd. Na de officiële openingshandelingen in aanwezigheid van de burgemeester vinden op maandag 13 november de eerste activiteiten plaats vanaf 10.30 uur.

Naast een groot aantal workshops staan er onder meer gymnastieksessies, computercursussen, concerten en museumbezoeken op het programma. De activiteiten spelen zich grotendeels of op het Plaza de España en het Balcón de Europa in Nerja, in Maro is het Centro de Usos Múltiples het centrale punt tijdens de Semana del Mayor.

Nerja Semana Mayor 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s