Málaga viert XIX editie Foro España Japón

MALAGA – In de stad Málaga worden deze maand op tal van plekken her en der in de stad activiteiten ontplooid die in het teken staan van Japan en de cultuur van dit land. Dit is het gevolg van de XIX edición del Foro España Japón, dat van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 oktober op het programma staat.

Voor de eerste keer is dit jaar een uitgebreid cultureel programma verbonden aan dit evenement. Daarbij staat onder meer workshops op het programma, serveren restaurants Japanse specialiteiten en zijn er diverse optredens.

Malaga Japanse dagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s