Concert met traditionele Andalusische muziek in Vélez

VELEZ MALAGA – Met een optreden van la Orquesta Al-Haiek wordt donderdag 19 oktober in het Museo Muvel van Vélez-Málaga een inkijkje gegeven in de traditionele Música Andalusí o Al-Ala, die zijn oorsprong vindt in de Marokkaanse cultuur.

Het orkest wordt gedirigeerd door Amin Chaachoo, directeur van het instituut Tetuán-Asmir para la Investigación Musicológica y la Conservación del Patrimonio Musical. Het optreden begint rond 20.15 uur in het Museo Muvel aan de Calle Dr. Jiménez Poey 1 in Vélez-Málaga.

Velez Andalus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s