Film Churchill te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdagavond 18 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Churchill’ van regisseur Jonathan Teplitzky vertoond. Deze Britse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het oorlogsdrama verhaalt over de acties en gedragingen van Sir Winston Churchill gedurende D-Day en de landing van de geallieerden in Normandië tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hoofdrollen zijn er Brian Cox, Miranda Richardson en John Slattery. De voorstelling begint om 19.00 uur, duurt iets meer dan anderhalf uur en de entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon.

Nerja Film Churchill

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s