Derde editie kunstsymposium ‘LUZ’ Cómpeta

COMPETA – In de Salon de Actos in het bergdorp Cómpeta wordt komende week voor het derde achtereenvolgende jaar een kunstsymposium gehouden onder de naam ‘Symposium LUZ’. De deelnemende kunstenaars komen uit onder meer Colombia, Italië, Saoedi Arabië, Rusland, Spanje, India, Marokko, Denemarken, Armenië en Wit Rusland.

Deze kustenaars wisselen tijdens het symposium kennis, technieken en ervaringen uit. Het symposium is toegankelijk voor het publiek, dat daarbij de kunstenaars aan het werk kan zien. Het ‘Symposium Luz’ is een initiatief van de Nederlandse kunstenares Lieuwke Loth, die in Cómpeta de galerie Luz de Vida runt.

Op zaterdag 14 oktober (aanvang 11.00 uur) is er een welkomstceremonie waarbij de kunstenaars zichzelf aan het publiek introduceren in de Galeria Luz de Vida. De expositie met werken – die tijdens het symposium in de Salon de Actos tot stand zijn gekomen – begint op zaterdag 21 oktober (12.00 uur) en duurt vervolgens tot en met zondag 3 december.

Meer informatie en het programma is te vinden op de website www.galerialuzdelavida.com  en/of via Facebook: www.facebook.com/symposiumluz .

Competa LUZ 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s