Eredivisievoetbal te volgen in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de achtste speelronde van de Nederlandse eredivisie zijn in Nerja dit weekeinde grotendeels live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Zaterdagavond 14 oktober (aanvang 18.30 uur) speelt Ajax in eigen stadion tegen Sparta. Landskampioen Feyenoord speelt dezelfde avond vanaf 20.45 uur in de Rotterdamse Kuip tegen PEC Zwolle. Een dag later neemt koploper PSV het vanaf 14.30 uur in Venlo op tegen VVV.

Op zondagavond 15 oktober wordt ook de wedstrijd tussen het Andalusische Málaga CF in ‘La Liga’ tegen Leganés getoond. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in het La Rosaleda voetbalstadion van Málaga en begint om 18.30 uur. Daarnaast is er aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League.

Fuego boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s