Mountainbike-evenement ‘Desafio del Buda’

VELEZ-MALAGA – Een tweedaags mountainbike-evenement onder de naam ‘Desafio del Buda’ staat zaterdag 14 en zondag 15 oktober in en rond Vélez-Málaga op het programma. De tweedaagse bestaat uit een tijdrit op zaterdagavond en een ‘rit-in-lijn’ op zondagochtend/-middag.

De tijdrit gaat over 2,1 kilometer waarin honderd meter hoogteverschil overwonnen moet worden. De start daarvan is om 20.00 uur op het Plaza San Francisco. Een dag later wordt er gestart voor een parcours over 67,67 kilometer inclusief 2267 hoogtemeters. Het vertreksein wordt om 09.30 uur gegeven aan de Paseo Maritimo de Torre del Mar.

Voor meer informatie en inschrijvingsmogelijkheden: www.eldesafiodelbuda.com .

Velez MTB Buda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s