Gastronomische maanden in Salobreña

SALOBRENA – De kustplaats Salobreña staat in oktober en november in het teken van het evenement ‘Jornadas Gastronómicas de la Chirimoya’, waarbij de lokale gastronomie hoog in het vaandel staat. Het initiatief moet lokale producten in de toeristische schijnwerpers zetten en Salobreña beter onder de aandacht brengen van toeristen.

De plaatselijke restaurants bieden daarbij allerlei gerechten aan, die bereid zijn met ingrediënten en producten uit de streek. De deelnemende restaurants zijn Vela Beach, El Peñon, Trasmallo, Aráis, Mesón la Esquina, Hotel Miba en la Botica.

Salobrena Gastronomica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s