Flamencoshow op Balcón de Europa

NERJA – Ook op de vijfde dag van het Feria de Nerja is flamenco nadrukkelijk aanwezig in het programma. Dit begint woensdag 11 oktober om 12.30 uur op het Balcón de Europa met de flamencoshow ‘Zanalea’, waarbij flamencodanseres Beatriz Muñoz met medewerking van diverse musici en koren de hoofdrol vervult.

Rond 16.30 uur staat er op het Balcón een ‘Gran Fiesta de Infantil’ (kinderfeest) op de rol, een uur later gevolgd door een optreden van de Peña Flamenco Alboréa. Om 18.45 uur komen de kinderen weer aan bod op het Balcón de Europa met een dansfeest onder begeleiding van een Zumba-groep. Het flamencokoor Con otro Aire sluit rond 19.15 uur de vooravond af met een optreden op het Balcón. Al deze optredens zijn gratis toegankelijk.

Nerja Feria 2017 Balcon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s