Feria-optocht vanaf Parque Verano Azul

NERJA – De vierde dag van het Feria de Nerja wordt op dinsdag 10 oktober geopend met het ‘Gran Desfile de Carrozas Alegóricas’, welke onder aanvoering van de ‘Reina de las Fiestas y el Cabellero de Nerja 2017’ rond 12.30 uur vertrekt vanaf het Parque Verano Azul.

De route loopt vervolgens via de Calle Antonio Ferrandis Chanquete en de Calles Jaén, Diputación, Granada, San Miguel, Pintada, de Puerta del Mar, het Balcón de Europe en de Calle Carmen naar het eindpunt: het Plaza Cavana.

Rond 13.00 uur begint op het Balcón de Europa een flamencospektakel onder de naam ‘De Bronce’, verzorgd door de Campañia de Ángela Marquez. De zanger Manuel Rodríguez Sevillita wordt daarbij begeleid door de regionaal vermaarde gitarist Manuel ‘El Yunke’, het dansgedeelte komt voor rekening van Ángela Marquez en Fátima Márquez.

De lokale band Proyecto Mandarina is om 16.30 uur te zien en beluisteren op het Balcón. Daar staat om 18.00 uur een kinder-dansshow gepland door de Academia de Baille Infantil de Ángela Marquez, rond 18.45 uur is het podium voor de leden van het Coro Flamenco El Lerele.

Vanaf circa 20.30 trekt er een processie ter ere van de lokale beschermheiligen door de straten van de binnenstad. Dit wordt gevolgd door een vuurwerkshow.

Nerja Feria2017 Poster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s