Programma kermismaandag in Nerja

NERJA – De derde dag van het Feria de Nerja wordt maandag 9 oktober geopend met een flamenco-show op het Balcón de Europa, onder de naam ‘Flamenco de Raíz’. Dit gebeurt vanaf 12.30 uur, de show wordt opgevoerd door het Cuadro Flamenco ‘Jabera’, bestaande uit gitarist Pepe Satorre, zanger Alejandro Estrada, drummer Fran Nuñez en de danser/danseressen Miguel Infante, Sandra Cisneros en Mariola Martín.

Om 13.00 uur brengt de gemeente een eerbetoon aan haar oudere inwoners en is de grote feesttent op het Plaza de España het domein van deze groep Nerjeños en Nerjeñas. Het regionaal vermaarde orkest Nuevo Compas zorgt daarbij voor de muzikale klanken.

Rond half vijf in de middag volgt er een kinderprogramma op het Balcón, waarin een goochelshow van de Gran Mago Luigi centraal staat. Om circa 17.45 uur is daar een optreden van de leden van de lokale dansschool Academia de Vaile de Elena Gálvez, een uur later is het de beurt aan het koor Coro de la Peña Flamenca La Solea en het koor Coro Roceiro de la Peña Nerjeña.

Nerja Feria 2017 Dag 3 Elena Galvez

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s