Wandelvierdaagse in Marbella

MARBELLA – Van donderdag 12 tot en met zondag 15 oktober vindt de zevende editie van de Marbella wandelvierdaagse (‘Marbella 4 Days Walking’) plaats. Zoals gebruikelijk zijn er weer fraaie routes af te leggen, die de wandelaar de mooiste plekjes van Marbella laat zien.

Gekozen kan worden uit dagelijkse routes van twintig of dertig kilometer. Nieuw dit jaar is dat er op de afsluitende zondag een speciale route van ongeveer tien kilometer is voor kinderen. De Kwakbergband zal dit jaar een deel van de muziek op Las Terrazas del Puerto Deportivo verzorgen.

Naast deelnemen aan de volledige vierdaagse (inschrijfgeld 45 euro persoon) is het ook mogelijk om minder dagen te lopen (13,50 euro per persoon). Voor meer informatie en inschrijvingsmogelijkheden: www.marbella4dayswalking.com .

Marbella 4daagse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s