Optreden Siempre Así op Plaza de España

NERJA – De uit Sevilla afkomstige en in Spanje populaire muziekgroep Siempre Así verzorgt op maandag 9 oktober de hoofdact tijdens het Feria de Nerja. De uit zeven leden bestaande band treedt vanaf 23.00 uur op in de grote gemeentelijke feesttent op het Plaza de España, de entreeprijs bedraagt 10 euro per persoon.

Siempre Así ontstond toen een aantal leden van het koor Rocío de Triana zich zo’n 25 jaar geleden afsplitsten en een aparte muziekgroep begonnen als vrienden. Hoewel een aantal van de leden ook veel solo-optredens en nummers achter hun naam hebben staan, boekte de groep onder leiding van Rafael Almarcha Pardo als geheel grote successen door geheel Spanje.

Nerja Feria 2017 Dag 3 Siempre Asi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s