Zangeres La Hungára publiekstrekker  op tweede dag Feria de Nerja

NERJA – De bekende pop- en flamencozangeres La Húngara vormt zondag 8 oktober de hoofdact op de tweede dag van het Feria de Nerja. De Andalusische artieste, 37 jaar geleden in de buurt van Sevilla geboren als Sonia Priego Bárbera, treedt op in de grote gemeentelijke feesttent op het Plaza de España (aanvang 22.00 uur, toegangskaarten kosten 10 euro per persoon).

La Húngara werd in 2000 door de muzikant El Kaly ontdekt tijdens een karaoke-optreden op een vrijgezellenavond van een vriendin. El Kaly bracht haar in contact met de producent Franisco Carmono, vanaf dat moment ging het snel met haar carrière.

Een jaar later werd de eerste cd uitgebracht, daarna volgden de nummers elkaar in rap tempo. In 2006 behaalde ze haar eerste gouden plaat met de cd ‘Dibujando esperanzas’, waarna de populariteit van La Húngara door geheel Spanje nog verder toenam.

Nerja Feria 2017 Dag2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s