Jeugdmusical én flamencospektakel op Balcón de Europa

NERJA – Een van de vele activiteiten tijdens de tweede dag van het Feria de Nerja is de uitvoering van een jeugdmusicial op het Balcón de Europa. Deze begint om 12.00 uur en wordt verzorgd door leden van la Carpa Teatro, die de musical ‘To wapo’ opvoeren.

Vanaf 16.30 uur wordt op het Balcón het flamencospektakel ‘Embrujo Andaluz’ gebracht door de leden van de dansschool Dani Romero, geassisteerd door Ángel Fernández en Mamen Ruiz (zang) en begeleid door de gitarist Rubén Portillo.

Rond 17.45 uur is er op het Balcón de Europa opnieuw een flamencoshow, dit keer speciaal voor kinderen en verzorgd oor de Academia de Baille Infantil de Dani Romero. Om 19.15 uur staat er een optreden van het Coro Flamenco de Ilusiones en het koor Flamenco El Saro geprogrammeerd.

Nerja Feria2017 Poster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s