Georganiseerde wandeling door Málaga

NERJA – De internationale vereniging Club International de Nerja biedt leden zowel als niet-leden de mogelijkheid om op maandag 6 november deel te nemen aan een georganiseerde wandeling door Málaga, waarbij lopend allerlei bezienswaardigheden worden bezocht. De trip is inclusief een busreis Nerja-Málaga en vice versa.

Niet-leden betalen 26 euro per persoon (20 euro voor leden). De bus zet de deelnemers af bij de haven van Málaga, waarna onder begeleiding (Engelstalig) de wandeling wordt begonnen. Deze voert onder meer door het historisch centrum, de Calle Marqués de Larios en de Plaza de la Constitución. Het reserveren van plaatsen is mogelijk op dinsdag-, donderdag- en zaterdagochtenden tussen 11.00 en 13.30 uur in het thuishonk van de Club International de Nerja aan de Calle San Juan in de binnenstad.

Meer info is verkrijgbaar via het emailadres cidnerjabookings@outlook.com. De bus vertrekt op maandagochtend 6 november om 09.00 uur uit Nerja, de terugreis staat dezelfde dag gepland om 17.30 uur.

Foto © Archief NerjaDigitaal.com

Pier 14001316

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s