‘Paseo a Caballo’ gedurende Feria de Nerja

NERJA – Van zondag 8 oktober tot en met donderdag 12 oktober, gedurende het Feria de Nerja, is er dagelijks een optocht van paarden met ruiters en amazones in traditionele Andalusische kledij te zien. Deze tochten worden dagelijks om 12.00 en 19.00 uur gehouden en voeren de paarden met hun berijders door de straten van de binnenstad.

De route die deze ‘Paseo a Caballo’ daarbij aflegt is telkens dezelfde: gestart wordt er vanaf de ingang van het Carabeo-kermisterrein, daarna voert de tocht via de Calles Frigiliana, Los Huertos, Arropieros, Angustias, San Miguel, de Avenida de Pescia, de Calles Rupero Anduez, Torrox, Los Huertos, Frigiliana naar de Mirador del Bendito.

Nerja Feria Paarden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s