Viering Veladilla de San Miguel

NERJA – In de wijk Barriada de Las Protegidas wordt vrijdag 22 september de aftrap gegeven voor de viering van de Veladilla de San Miguel, een traditioneel buurtfeest in Nerja. Het feest kent diverse activiteiten, die zijn verdeeld verdeeld over twee dagen (vrijdag 22 en zaterdag 23 september).

De festiviteiten beginnen op vrijdag 22 september rond 21.00 uur op en rond het Plaza de Andalucía, met daarbij onder meer optredens van koren en dansgroepen uit Nerja en Frigiliana. De zaterdag staat vooral in het teken van de jeugd met vanaf 10.30 uur allerlei activiteiten rond het Plaza de Andalucía.

Nerja Veladilla San Miguel 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s