Hardloopevenementen rond Feria de Nerja

NERJA – Rond het jaarlijkse Feria de Nerja wordt ook dit jaar door de lokale atletiekclub Nerja Atletismo een aantal loopevenementen georganiseerd. Zondag 1 oktober vertrekken de deelnemers om 10.00 uur voor een tien kilometer loop (onder de naam ‘Trofeo Juan Carlos Salcedo, 61ste Carrera Urbana’) vanaf het Balcón de Europa. Op dezelfde dag wordt ook een (snel)wandelevenement (de 33ste Trofeo de Marcha) gehouden (start 11.45 uur).

Het jaarlijkse Feria de Nerja staat ieder jaar in de tweede week van oktober op het programma, waarbij 8 en 12 oktober centraal staan. Op die data worden de twee belangrijkste beschermheiligen van Nerja (Vírgen de las Angustias en San Miguel Arcángel) geëerd,  zij vormen de hoofdreden voor hét grootste feest van Nerja. Dit jaar wordt het Feria de Nerja gehouden van zaterdag 7 tot en met donderdag 12 oktober.

De loopevenementen zijn georganiseerd door de actieve lokale atletiekclub Nerja Atletismo, informatie over inschrijvingen, parcours en regelementen is te vinden op de website www.nerjaatletismo.com .

Nerja Carrera Urbana 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s