Film ‘The Exception’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 20 september in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Exception’ van regisseur David Leveaux  vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het romantische oorlogsdrama is gebaseerd op het boek The Kaiser’s Last Kiss van auteur Alan Judd en duurt 107 minuten. de hoofdrollen zijn voor Lily James, Jai Courtney, Janet McTeer, Christopher Plummer en Ben Daniels. De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon.

Film The Exception

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s