Parkeergarage Burriana gesloten

NERJA – Het toeristenseizoen is momenteel nog in gang, maar de gemeente Nerja heeft de parkeergarage bij Playa Burriana met ingang van zondag 17 september gesloten. De parking houdt tot april 2018 de deuren dicht.

Volgens een gemeentelijk persbericht was de parkeergarage deze zomer ‘een succes’, waarbij de openingsperiode met twee weken werd verlengd ten opzichte van een jaar eerder. Met de winst uit de parkeergarage zegt de gemeente verbeteringen aan te willen brengen aan het gebouw zelf, zoals een nieuwe cabine voor het personeel en de aanleg van een glasvezelverbinding.

Parkeergarage Burriana1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s