Historische nederlaag voor Málaga CF

MADRID – De Andalusische voetbalclub Málaga CF heeft de twijfelachtige eer om de eerste club te zijn die tegen een nederlaag aanloopt in het gloednieuwe stadion van Atlético Madrid, de Wanda Metropolitano. Zaterdagavond speelde Atlético voor het eerst een competitieduel in de nieuwe thuishaven. Málaga had weinig te vertellen in het duel maar hield de schade beperkt: 1-0.

De Fransman Antoine Griezmann tekende in de 61ste minuut voor de eerste treffer ooit in de Wanda Metropolitano, hij schoof de bal met een droge knal langs de kansloze Málaga-doelman Roberto. Daar ging een knappe actie van Ángel Correa aan vooraf, die met een aantal kapbewegingen de Málaga-defensie fileerde en Griezmann in scoringspositie bracht.

Voor Málaga was het de vierde competitienederlaag op rij, de blauw/witte formatie bungelt nu puntloos onderaan de ranglijst van de Primera División.

atletocmadridopeningstadion

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s