Film ‘My Cousin Rachel’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 10 september in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘My Cousin Rachel’ van regisseur Roger Michell  vertoond. Deze Amerikaanse/Britse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het romantische drame duurt 106 minuten en is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1951 van auteur Daphne du Maurier. De hoofdrollen zijn voor Rachel Weiz, Sam Claflin, Iain Glen en Holliday Grainger. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon.

Nerja Film My Cousin Rachel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s