Hardloopwedstrijden bij Feria van Maro

MARO – De jaarlijkse hardloopwedstrijden rond het dorpsfeest van het – tot de gemeente Nerja behorende – kustplaatsje Maro worden dit jaar op vrijdag 8 september gehouden. De 33ste editie van deze ‘Carrera Urbana Feria de Maro’ start om 19.00 uur vanaf het Plaza de las Maravillas.

Inschrijven kan ter plekke, vanaf een uur voor aanvang van het evenement. De deelnamekosten bedragen 1 euro. Om 19.00 uur klinkt het startschot voor de jeugdcategorieën (af te leggen afstand 400 meter, tien minuten later start de oudere jeugd (800 meter). De junioren (zowel mannen als vrouwen) lopen twee ronden over een totaal van 1600 meter (start 19.20 uur), de senioren dienen drie ronden (2400 meter) af te leggen. De start daarvan ligt naar verwachting om 19.30 uur.

Maro Carrera Urbana 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s