N-340 donderdag twee uur afgesloten voor doorkomst Vuelta

NERJA – De hoofdweg door Nerja, de N-340, zal donderdag 31 augustus ongeveer twee uur zijn afgesloten voor alle verkeer. Dit in verband met de doorkomst van de wielerronde Vuelta d’España door Nerja. De afsluiting geldt vanaf 13.00 uur tot circa 15.00 uur. Gezien het feit dat alle toegangswegen tot het centrum en de stranden vanaf de N-340 leiden, dien er in die periode overal in de stad rekening te worden gehouden met afsluitingen.

De Vuelta doet Nerja aan tijdens de twaalfde etappe, met start in Motril en aankomst in Antequera. De karavaan komt Nerja binnen over de kustweg vanuit de richting Almuñécar en verlaat Nerja over de brug naar Torrox. De doorkomst van de renners in Nerja wordt bij het snelste schema verwacht om 14.23 uur, de reclamekaravaan rijdt circa een uur voor het peloton uit.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s