Politie gaat meer patrouilleren in binnenstad Nerja

NERJA – Er komen meer patrouillerende politieagenten in de straten van Nerja. De gemeenteraad heeft deze week besloten dat de zichtbaarheid van de veiligheidsdiensten in de stad, door middel van preventieve patrouilles, wordt opgehoogd. Een en ander houdt ook verband met de verhoogde staat van paraatheid in Spaanse steden na de recente aanslagen in Barcelona en Cambrils.

De gemeente Nerja wil met de preventieve patrouilles vooral het gevoel van veiligheid onder de inwoners en toeristen verhogen. Naast de Policía Local wordt ook de inzet van de Protección Civil, ambulancepersoneel, brandweer en Guardia Civil versterkt en qua paraatheid naar een hoger plan getild. Tevens wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een betere onderlinge communicatie tussen alle veiligheidsdiensten én diverse sociale instellingen.

policia 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s