Interlandvoetbal bij bar El Fuego in Nerja

NERJA –  Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego in Nerja worden alle belangrijke voetbalwedstrijden voor de Europese- en nationale competitie (en ook interlands) live uitgezonden op grote tv-schermen. Deze dagen is er een reeks aan WK-kwalificatieduels te zien.

Zo wordt donderdagavond 31 augustus onder meer de voor Nederland cruciale plaatsingswedstrijd tegen Frankrijk uitgezonden. Het duel wordt vanaf 20.45 uur gespeeld in het Stade de France in Saint-Denis. Om een realistische kans te behouden op plaatsing voor WK in Rusland (2018) heeft Oranje in Frankrijk eigenlijk een overwinning nodig: Nederland staat momenteel drie punten achter op Zweden en Frankrijk, terwijl Bulgarije maar één punt minder heeft dan Nederland. Alleen de winnaar van de poule (A) plaatst zich rechtstreeks.

België, riant koploper in poule H, kan een gedegen stap zetten naar poulewinst als de Rode Duivels – op dezelfde datum en tijd als Oranje – in Luik aantreden voor de thuiswedstrijd tegen het nog puntloze Gibraltar.

Bar El Fuego is te vinden pal voor de entree naar de boulevard aan Playa Burriana in Nerja, aan de Calle Filipinas.

Fuego wk 2014 cjili

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s