Eredivisievoetbal bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden in de derde speelronde van de Nederlandse eredivisie zijn in Nerja dit weekeinde grotendeels live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Regerend landskampioen Feijenoord treedt op zondag 27 augustus om 12.30 uur aan in de Rotterdamse Kuip voor een duel met Willem II. Ajax wacht die dag vanaf 14.30 uur de uitwedstrijd in Venlo tegen promovendus (én ongeslagen koploper) VVV, PSV krijgt om 16.45 uur het Limburgse Roda JC op bezoek. Deze laatste wedstrijd wordt door het grote aanbod aan andere internationale sport, op datzelfde tijdstip, niet bij El Fuego uitgezonden.

Op zaterdag 26 augustus wordt de uitwedstrijd van het Andalusische Málaga CF in ‘La Liga’ tegen FC Girona vertoond (vanaf 12.00 uur). Deze Catalaanse club promoveerde afgelopen seizoen voor het eerst in de geschiedenis van de club vanuit de Segunda A naar de hoogste Spaanse voetbalafdeling, de Primera División. Málaga, dat de eerste competitiewedstrijd verloor in eigen stadion tegen SD Eibar (0-1), speelt om 20.15 uur.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s