Illegale nederzetting verwijderd van strand Maro

MARO – Leden van de Guardia Civil hebben in samenwerking met medewerkers van de gemeentereinigingsdienst een illegale nederzetting verwijderd van het Playa de la Caleta in Maro. Dit gebeurde op maandag 21 augustus, nadat twee weken eerder drie sportvissers waren aangevallen door de bewoners van het krot en hun honden.

Bij het incident sneuvelden er drie hengels ter waarde van 160 euro en belandde er één slachtoffer in een regionaal ziekenhuis waar hij behandeld moest worden aan hondenbeten. Naast het slopen van de bouwval werden overgegaan tot in beslagname van de ‘huisraad’, onder meer matrassen en kleding.

Guardia dogs 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s