Dirt Track-races in Torrox

TORROX – Met de organisatie van de ‘II Dirt Track de Torrox’ wordt in de kustplaats Torrox (tien kilometer vanaf Nerja, richting Málaga) de serie wedstrijden voor de ‘Trofeo Andaluz de Dirt Track’ afgesloten op zaterdag 26 augustus.

Dirt Track is een uit de Verenigde Staten overgewaaide en spectaculaire tak van motorsport, dat vrij dicht in de buurt komt van speedway maar wordt beoefend met andere motorfietsen (die bijvoorbeeld geen voorrem hebben). De sport werd in Amerika aanvankelijk vooral beoefend op ovale paardenrenbanen en vergt van de coureurs een grote behendigheid en controle over hun machines, waarbij het vooral zaak is om snelheid te houden door de motorfietsen driftend over het (vaak gravel)parcours door de bochten te sturen.

Het evenement, georganiseerd door Málaga Motor Club, wordt gehouden op Campo de Fútbol de El Morche. De wedstrijden beginnen rond 14.00 uur. De toegangsprijs is vastgesteld op vijf euro per persoon (kinderen gratis).

Torrox Dirt Track 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s