Schoonmaakactie Playa Caleta Maro

MARO – Bij een schoonmaakactie op en langs het strand van Playa de la Caleta in Maro (behorend tot de gemeente Nerja) hebben medewerkers van de gemeentelijke reinigingsdienst op maandag 21 augustus weer tientallen kilo’s aan afval en achtergelaten spullen verzameld.

Het ging daarbij niet alleen om het opruimen en schoonmaken van het strand, ook uit water werden de meest vreemdsoortige attributen opgevist. De gemeente laat weten dat er hard wordt opgetreden tegen vervuilers en dat er steeds vaker hoge boetes worden uitgedeeld.

Maro strand schoonmaak 201708

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s