Jazzavond Plaza de los Cangrejos

NERJA – De dinsdagavonden staan tijdens de serie aan culturele evenementen ‘Verano en Cangrejos’ telkens in het teken van de jazzmuziek. In dat kader verzorgt de zangeres/gitarist Daphne dinsdagavond 22 augustus een optreden op het Plaza de Fábrica de los Cangrejos in Nerja.

‘Verano en Cangrejos’ is een serie aan optredens met zangers, zangeressen, musici, bands, artiesten en dansgroepen die van eind juli tot en met begin september vrijwel dagelijks zijn te zien en te beluisteren op het fraaie plein vlak naast het strand van Torrecilla in Nerja. De optredens beginnen telkens om 22.00 uur.

Verano en Cangrejos 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s