Valse start voor Málaga CF

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF is het nieuwe seizoen op het hoogste Spaanse niveau in de Primera División begonnen met een 0-1 thuisnederlaag tegen het Baskische SD Eibar. Daarmee gaf de Andalusische formatie een vervolg aan de ongelukkige voorbereidingsfase, waarin nederlaag op nederlaag werd gestapeld.

Málaga verloor in de zomerstop niet alleen de betrouwbare sluitpost Kameni door een transfer, vooral in defensief opzicht raakte de ploeg veel routine kwijt door spelers die hun loopbaan beëindigden of werden weggekocht.
Het gebrek aan ervaring achterin gaf dit keer opnieuw de doorslag: twaalf minuten na de hervatting in de tweede helft zorgde Charles voor de winnende Baskische treffer. Diezelfde Charles speelde de afgelopen seizoenen nota bene nog voor Málaga (15 doelpunten in 56 wedstrijden) en deed nu zijn oude club de das om.

MalagaStaionWedstrijd2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s