Muziek en dans op Plaza Cangrejos

NERJA – De regionale entertainer José Fernández is de muzikant van dienst op zondagavond 20 augustus, tijdens de eerstvolgende aflevering uit de serie ‘Verano en Cangrejos’, een reeks aan evenementen op het Plaza de Fábrica de los Cangrejos in Nerja.

‘Verano en Cangrejos’ is een serie aan optredens met zangers, zangeressen, musici, bands, artiesten en dansgroepen die tot en met begin september vrijwel dagelijks zijn te zien en te beluisteren op het fraaie plein vlak naast het strand van Torrecilla in Nerja. Alle optredens in de serie ‘Verano en Cangrejos’ beginnen om 22.00 uur.

Nerja Verano Cangrejos Fernandez

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s