Málaga CF opent seizoen thuis tegen SD Eibar

MALAGA – Voor de Andalusische voetbalclub Málaga CF begint de voetbaljaargang 2017/2018 (Primera División, ‘La Liga’) op maandagavond 21 augustus met een thuiswedstrijd tegen het Baskische SD Eibar. De wedstrijd wordt vanaf 22.00 uur afgewerkt in het voetbalstadion La Rosaleda van Málaga.

In Nerja is de competitieopening van Málaga CF onder meer te volgen in de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de Calle Filipinas, even vóór Playa Burriana). Deze bar is tevens de thuisbasis van de officiële fanclub van Málaga  CF, de Peña Malaguista de Nerja.

MalagaEibar2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s