Festival 3 Culturas verwacht 35.000 bezoekers

FRIGILIANA – De organisatoren van Het Festival 3 Culturas in Figiliana verwachten dat dit jaar meer dan 35.000 bezoekers te trekken. Het multiculturele evenement, dat in de aflopen tien jaar is uitgegroeid tot één van de allergrootste aan de Costa del Sol, begint dit jaar op donderdag 24 augustus rond 18.00 uur.

Dan vindt de officiële opening van de Ruta de la Tapa plaats, begint de markt met demonstraties van oude ambachten en met livemuziek in de straten van het dorp door diverse straatartiesten. Jorge Pardo verzorgt het eerste concert van het Festival, vanaf 23.00 uur op het Plaza 3 Culturas.

Het Balkan Paradise Orchestra tekent op vrijdag 25 augustus voor de hoofdact (aanvang 23.00 uur) op het Plaza 3 Culturas. The Bramer Boys betreden dat podium op zaterdag (eveneens om 23.00 uur), de afsluitende act op zondag 27 augustus komt voor rekening van Estrelle Morente op het Plaza 3 Culturas (aanvang 22.00 uur).

Gedurende het Festival zijn er dagelijks tal van activiteiten met straatmuzikanten, steltlopers en buikdanseressen die door de straten van het dorp zwerven, workshops, activiteiten voor kinderen en dagelijks om 21.00 uur ook optredens in het Casa del Apero.

Frigiliana Festival3Culturas2017 Program

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s