Eredivisievoetbal te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden in de tweede speelronde van de Nederlandse eredivisie zijn in Nerja dit weekeinde grotendeels live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Landskampioen Feyenoord treedt zondagmiddag 20 augustus (aanvang 12.30 uur) in Rotterdam aan voor een uitwedstrijd tegen stadgenoot Excelsior. Ajax wacht diezelfde dag vanaf 14.30 uur een thuiswedstrijd in Amsterdam tegen FC Groningen, PSV moet om 16.45 uur aan de bak in Breda tegen NAC.

Op maandag 21 augustus maart wordt ook de eerste thuiswedstrijd van het Andalusische Málaga CF in ‘La Liga’ (vanaf 22.00 uur tegen het Baskische Eibar in het stadion La Rosaleda) vertoond.

Fuego boven

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s