Klarinetmuziek op Plaza Cangrejos

NERJA – De jaarlijkse reeks aan culturele evenementen op het Plaza de Fábrica de los Cangrejos in Nerja krijgt dinsdagavond 15 augustus een vervolg met een optreden van het Dúo Mitjana. Dit duo brengt vanaf 22.00 uur klarinetmuziek ten gehore.

De serie ‘Verano en Cangrejos’ is een serie aan optredens met zangers, zangeressen, musici, bands, artiesten en dansgroepen die van eind juli tot en met begin september vrijwel dagelijks zijn te zien en te beluisteren op het fraaie plein vlak naast het strand van Torrecilla in Nerja. Alle optredens beginnen om 22.00 uur.

Nerja Duo Mitjana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s