Expo werken Leopoldina Valdemoro in Sala Municipal

NERJA – In de Sala Municipal de Expociones van Nerja aan de Calle Cristo (ook wel Calle Almirante Ferrándiz genoemd) is van donderdag 17 augustus tot en met zaterdag 2 september een expositie te bezichtigen met werken van de Spaanse kunstenares Leopoldina Valdemoro.

De in Madrid woonachtige kunstenares exposeert werken onder de naam ‘Personajes ilustres de Vélez Málaga, mi familia y sus descendientes’. De expositie in de Sala Municipal (even boven het postkantoor) is dagelijks te bezoeken tussen 11.30 en 14.00 uur en tussen 17.30 en 21.00 uur.

Nerja Expo Valdemoro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s