Open dagen Russisch Museum Málaga

MALAGA – Het Russisch Museum (Museo Ruso de San Petersburgo) in Málaga houdt op zowel zaterdag 12 als zondag 13 augustus een Open Dag om het publiek bekend te maken met twee nieuwe, tijdelijke, exposities. Daarbij zijn werken te bewonderen van Alexei en Andreas Jawlensky.

De exposities ‘La Aventura del Color’ en ‘Carteles de la Revolución’ lopen tot en met januari 2018 en zijn komende weekeinde gratis te bezichtigen. Het museum is te vinden aan de Avenida Sor Teresa Prat 15 in Málaga.

Malaga Museo Ruso Aventura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s