Flamencodanser Daniel Romero op Plaza Cangrejos

NERJA – De regionaal bekende flamencodanser Daniel Romero treedt vrijdagavond 11 augustus op tijdens de zomerserie aan culturele evenementen op het Plaza de Fábrica de los Cangrejos in Nerja. Romero, ook bekend vanwege zijn dansschool in Nerja, treedt vanaf circa 22.00 uur op in het kader van de reeks ‘Verano en Cangrejos’.

Dit is een serie aan optredens met zangers, zangeressen, musici, bands, artiesten en dansgroepen die van eind juli tot en met begin september vrijwel dagelijks zijn te zien en te beluisteren op het fraaie plein vlak naast het strand van Torrecilla in Nerja.

Daniel Romero Flamenco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s