Colmenar viert het jaarlijkse Féria

COLMENAR – In het bergdorp Colmenar, op zo’n dertig kilometer van Málaga gelegen, wordt het jaarlijkse dorpsfeest gevierd van donderdag 10 tot en met zondag 13 augustus. Naast de traditionele dans- en muziekvoorstellingen is er een volle agenda met daarbij een aantal spectaculaire onderdelen.

Zo is er onder meer een motocross, een wedstrijd voor eigengebouwde voertuigen (‘Coches Locos’), een spectaculaire waterglijbaan, een wedstrijd in boomstammen zagen en uiteraard diverse muziek- en dansshows. Het complete programma is te vinden via de link www.colmenar.es .

Colmenar Feria 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s