Muzieknacht bij Fitzgerald’s

NERJA – De band Sol Souvenir treedt in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 augustus op in bar Fitzgerald’s in het centrum van Nerja. Sol Souvenir speelt vanaf circa 02.00 uur, het optreden is gratis toegankelijk en duurt tot ongeveer circa 04.00 uur.

Eerder op vrijdagavond wordt de live-muziek verzorgd door het aan de Costa del Sol vermaarde Gasoline Duo (22.30-01.00 uur), tussendoor zorgen dj’s voor de muzikale klanken. Fitzgerald’s is te vinden aan de Calle Antonio Millón, vlak bij het uitgaanscentrum Tutti Frutti.

Nerja Fitzgeralds Soul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s