Málaga CF maakt einde aan negatieve reeks

CADIZ – Met een treffer in de slotseconde van de halve finale om de Trofeo Carranza plaatste voetbalclub Málaga CF zich vrijdagavond via een 1-0 overwinning op Villareal voor de finale van dit prestigieuze toernooi. De rake en knap uitgevoerde kopbal van Adrián betekende voor Málaga CF (vorig jaar winnaar van dit toernooi) tevens een einde aan de lange reeks van nederlagen in de voorbereidingsfase op de competitie.

Opvallend was dat coach Míchel dit keer de voorkeur gaf aan doelman Roberto (Jiménez) boven de recentere aankoop Cenk Gönen, na diens enorme flater vorige week tegen Granada CF. Daarbij schoot hij de bal pardoes tegen een speler aan en kon vervolgens al grabbelend en graaiend niet voorkomen dat de bal in zijn eigen doel caramboleerde. Roberto maakte tegen Villareal een solide indruk en lijkt de logische vervanger als sluitpost in de basis, na het vertrek van publiekslieveling Idriss Kameni naar Fenerbache.

malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s