Derde editie ‘Música en Otros Espacios’

NERJA – Na twee succesvolle eerdere uitgaven in de afgelopen jaren krijgt het culturele evenement ‘Nerja Ciudad Abierta, Música en Otros Espacios’ ook dit jaar een vervolg. Daarbij zijn live-optredens bij te wonen op ongebruikelijke plaatsen in de stad, waarbij het muzikale aanbod varieert van jazz-, blues-, soul- tot klassieke muziek.

Op het programma staan dit jaar twee concerten, welke worden uitgevoerd in Hostal Mena (Calle Barrio 15) en het Hotel Paraíso del Mar aan de Calle Prolongación de Hernando Carabeo 22. Op donderdag 30 augustus treedt het Brown Sugar Quartet op in Hostal Mena (aanvang 21.30 uur), een kleine week later (dinsdag 5 september, aanvang 21.30 uur) is het de beurt aan het Cuarteto Con Fuoco.

De toegangsprijzen bedragen telkens 15 euro per persoon, wanneer beide concerten worden bezocht is het mogelijk om daarvoor kaartjes voor 25 euro per persoon te bestellen in de voorverkoop. Dit kan aan de Calle Pintada 8 of telefonisch via het nummer (0034) 690 073 871.

Nerja Musica Otros Espacios 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s