Padeltoernooi in Frigiliana

FRIGILIANA – Van maandag 31 juli tot en met zondag 6 augustus wordt in Frigiliana gestreden tijdens het jaarlijkse Torneo de pádel Villa de Frigiliana. Het evenement, dat dit jaar aan de elfde editie toe is, wordt afgewerkt in de categorieën 3, 4 en 5 op het sportcomplex La Horca.

Padel kent in Andalusië een enorme populariteit en is het best te omschrijven als een combinatie tussen tennis en squash, waarbij de wedstrijden in dubbels worden gespeeld. Het Torneo de Pádel Villa de Frigiliana is georganiseerd door de gemeente Frigiliana.

Frigiliana Padel 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s