Europees voetbal te zien bij Bar El Fuego in Nerja

NERJA – Voetballiefhebbers hoeven tijdens hun vakantie in of rond Nerja niets te missen van hun geliefde sport. Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse competities veelal live uitgezonden.

Zo staat daar woensdagavond 2 augustus (aanvang 20.45 uur) het duel in de derde voorronde van de Champions League tussen het Ajax en het Franse OGC Nice op het programma. Dit duel wordt gespeeld in de (uitverkochte) Amsterdam Johan Cruijff ArenA, de eerste wedstrijd eindigde vorige week in Nice in een 1-1 gelijkspel.

Een dag later, donderdag 3 augustus (aftrap 20.45 uur), mag PSV zich in de derde voorronde van de Europa League proberen te revancheren voor de blamerende 0-1 thuisnederlaag tegen het Kroatische NK Osijek. De ploeg van trainer Phillip Cocu moet in Kroatië minimaal twee keer scoren om zich te plaatsen voor de laatste voorronde.

In het Poolse Poznan staat FC Utrecht diezelfde avond (aanvang 20.15 uur, ook in de derde voorronde voor de Europa League) voor een zware klus tegen het thuis spelende Lech Poznan. Het eerste duel tussen beide ploegen eindigde afgelopen week in stadion de Galgenwaard in een bloedeloze remise: 0-0.

Fuego boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s